Podczas kolacji będzie okazja spróbować różnorodnych potraw, które zaskoczą nie tylko smakiem, ale i kreatywnym podejściem do kuchni. To nie tylko uczta dla podniebienia, ale i dla zmysłów!
Będzie nam niezwykle miło, jeśli przyjmiecie nasze zaproszenie. Tutaj można zakupić vouchery >>>
Szef Kuchni Robert Hornicki przygotował wyjątkowe menu:
-- Amuse bouche --
Smalec z gęsi owsianej / chleb Polski
/ chutney z antonówki / chilli jam
-- 1 moment --
Dymiony filet z kaczki / maślane brioche
/ konfitura z czerwonej cebuli i czarnej porzeczki
/ teriyaki glaze / sezam palony / dymka
-- 2 moment --
Żur Staropolski / obwędzana biała kiełbasa / suszone żółtko
/ borowiki konfitowane w maśle owczym ze świeżym
majerankiem / olej porowy z winnicy Darłowskiej
-- 3 moment --
Halibut w pistacjach / karmelizowany kalafior
/ gratin z warzyw jesiennych / sos z szyjek raków luizjańskich
i krewetek vannamei
-- 4 moment --
Mono porcja z palonej czekolady z żelką z sycylijskich
pomarańczy i rokitnika / likier Cointreau
Cena: 199 zł
Liczba miejsc jest ograniczona, dlatego zachęcamy do rezerwacji już teraz!
Kolacja degustacyjna jest doskonałym pomysłem na wyjątkowy wieczór lub na prezent dla bliskiej osoby.
Masz dodatkowe pytania? Zadzwoń lub napisz! Chętnie odpowiemy!
hotel@hotel-lidia.pl
+48 94 314 30 39