Podczas wieczoru 11 marca 2023 r. od godz. 20:00 proponujemy:
- welcome drink
- uroczysta kolacja serwowana wraz z całonocnym bufetem przekąsek i deserów
- Zabawa z Djem
- butelka wódki lub wina/osobę oraz zimne napoje - woda, soki, kawa i herbata
Cena: 250zł/os.
Atrakcyjne rabaty dla grup!
A w menu Szef Kuchni Rober Hornicki proponuje:
Przystawka:
Carpaccio z buraka, rukola, ser kozi
Danie główne:
Roladki drobiowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, zapiekanka gratin
warzywa stir fry, sos szampański
Bufet dań zimnych:
- Sałatka z chorizo,mini mozzarellą,suszonymi pomidorami i pestkami granata.
- Kąski kurczaka w koreańskiej glazurze z pasty Gochujang
- Sałatka cesarska z ziołowymi krutonami i płatkami sera Grana padano
- Tacos z szarpaną wołowiną ,avocado i salsą Cruda
- Terina z dorsza z pistacjami i zielonym groszkiem owijana w glonach Nori
- Tortille rolowane z wędzonym halibutem,rukolą i kolorową papryką
- Pieczona gęsina owijana w bekonie z pestkami dyni
- Selekcja wędlin z hotelowej wędzarni
- Rillettes wieprzowe z pieczoną cukinią i karmelizowaną szalotką
- Roladki z grillowanej papryki z riccottą, chrzanem i lubczykiem
- Sałatka grecka z oliwkami Kalamta
Desery:
- Tartaletki z kremem cytrynowym i karmelizowanymi pomarańczami
- Mus chałwowy z pistacjami
- Tiramisu
- Kremowy sernik na zimno z musem truskawkowym