Nadmorski klimat wciąż inspiruje Szefa Kuchni Roberta Hornickiego do tworzenia doskonałych dań. Dla Państwa Szef Kuchni Hotelu LIDIA**** jednoczy tradycję ze sztuką bioróżnorodności zdrowego i smacznego łączenia smaków. Restauracja à la carte Zielona zaprasza wszystkich gości odwiedzających Darłówko. Tylko u nas zjecie Państwo przez cały rok pyszną, świeżą smażoną rybę, oraz modernistyczne dania. Specjalnie dla dzieci restauracja przygotowała smaczne dziecięce menu. Zapraszamy do rezerwacji stolików na romantyczną kolację oraz do spontanicznego przyjścia do nas na prawdziwego burgera lub pyszną rybę.
Na Państwa uwagi i sugestie czeka Szef Kuchni Robert Hornicki pod nr. tel. 667 058 022 bądź adresem mailowym robert.hornicki@hotel-lidia.pl.
Ramen – nie tylko danie, ale doświadczenie
Spróbuj naszego ramen, gdzie każdy element jest przygotowany z największą dbałością o autentyczność i smak.
Od jedwabistego bulionu po aromatyczne przyprawy – nasz ramen przeniesie Cię prosto na uliczki Tokio.
Delektuj się pełnym smakiem bulionu, idealnie ugotowanym makaronem i świeżymi dodatkami – od tradycyjnego jajka ramenowego po soczysty chashu.
Przyjdź i poczuj wyjątkowość tego dania, bo nasz ramen to więcej niż jedzenie – to prawdziwa uczta dla zmysłów.
W STYCZNIU w terminie 10.01 I 11.01 oraz 24.01 i 25.01.2025 r.
Masz dodatkowe pytania? Zadzwoń lub napisz! Chętnie odpowiemy!
ON-LINE - za pomocą formularza na stronie
TELEFONICZNE: +48 94 314 30 39
DROGĄ ELEKTRONICZNĄ: hotel@hotel-lidia.pl
Zapraszamy do rezerwacji imprez okolicznościowych bezpośrednio w hotelu Lidia tel. 94 314 30 39