Nadmorski klimat wciąż inspiruje Szefa Kuchni Roberta Hornickiego do tworzenia doskonałych dań. Dla Państwa Szef Kuchni Hotelu LIDIA**** jednoczy tradycję ze sztuką bioróżnorodności zdrowego i smacznego łączenia smaków. Restauracja à la carte Zielona zaprasza wszystkich gości odwiedzających Darłówko. Tylko u nas zjecie Państwo przez cały rok pyszną, świeżą smażoną rybę, oraz modernistyczne dania. Specjalnie dla dzieci restauracja przygotowała smaczne dziecięce menu. Zapraszamy do rezerwacji stolików na romantyczną kolację oraz do spontanicznego przyjścia do nas na prawdziwego burgera lub pyszną rybę.
Na Państwa uwagi i sugestie czeka Szef Kuchni Robert Hornicki pod nr. tel. 667 058 022 bądź adresem mailowym robert.hornicki@hotel-lidia.pl.
Zapraszamy do rezerwacji imprez okolicznościowych bezpośrednio z managerem gastronomii p. Pawłem Słomką tel. + 48 603 130 677