Szef Kuchni Robert Hornicki proponuje:
PRZYSTAWKI
Półgęsek z hotelowej wędzarni / konfitura z szalotek/ sos z suszonych wiśni i żurawiny / maślane brioche
- 29 zł -
Żołądki z gęsi / redukcja porto / fasola edamame /groszek czepny / ziołowe crostini
- 26 zł -
ZUPY
Consome z pierożkami z gęsi / emulsja z lubczyku
- 22 zł -
Zupa z pieczonej dyni/ brukiew / żołądki z gęsi / trybula
- 22 zł -
DANIA GŁÓWNE
Noga z gęsi confit / lazania z burakiem i kozim serem / pieczone bataty /
sos z węgierki i cherry
- 57 zł -
Pierogi z gęsiną / wędzone jabłko / cremme fraiche / okrasa z Guanciale Amatriciano
- 39 zł -
Już dziś zrób rezerwację stolika! Zadzwoń lub napisz!
hotel@hotel-lidia.pl
tel: +48 (94) 314 30 39