Hotel Lidia , Darłowo
Menu z gęsiną w Restauracji Nadmorskiej

Menu z gęsiną w Restauracji Nadmorskiej

07 Lis 2021
Tylko  w listopadzie można będzie spróbować gęsiny w Restauracji Nadmorskiej

Szef Kuchni Robert Hornicki proponuje:

PRZYSTAWKI 
Półgęsek z hotelowej wędzarni / konfitura z szalotek/ sos z suszonych wiśni i żurawiny / maślane brioche 
- 29 zł -

Żołądki z gęsi / redukcja porto / fasola edamame /groszek czepny / ziołowe crostini
- 26 zł -

ZUPY 
Consome z pierożkami z gęsi / emulsja z lubczyku
- 22 zł -

Zupa z pieczonej dyni/ brukiew / żołądki z gęsi / trybula
- 22 zł -

DANIA GŁÓWNE  
Noga z gęsi confit / lazania z burakiem i kozim serem / pieczone bataty /
sos z węgierki i cherry
- 57 zł -

Pierogi z gęsiną  / wędzone jabłko / cremme fraiche / okrasa z Guanciale Amatriciano
- 39 zł -

Już dziś zrób rezerwację stolika! Zadzwoń lub napisz! 

hotel@hotel-lidia.pl​

tel: +48 (94)  314 30 39

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij